Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čekají nás třetí Sedmilhářky?


ikona
Jokolo
big little lieshbohbo maxjean-marc valléemeryl streepnicole kidmanreese witherspoon
Čeká nás třetí řada i bez režiséra série? 

Před čtyřmi lety služba HBO přinesla druhou a zatím poslední řadu veleúspěšných Sedmilhářek. Oceňovaná série ověnčená čtyřmi Zlatými glóby si díky vytříbenému scénáři a vítanému mixu krimi a dramatu získala srdce mnohých fanoušků. Jakpak by se navíc výtečně napsaný příběh výjimečně neprodával, když je předkládán skrze tak skvělé umělce, jakými jsou Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Meryl Streep, Laura Dern nebo Alexander Skarsgård. Prvně jmenovaná herečka, jež se navíc společně s Witherspoon zhostila i producentské role, se nedávno na akci s fanoušky rozpovídala o tom, jak moc pro ni seriál znamená, neboť přišel ve chvíli, kdy přemýšlela, že by hraní pověsila na hřebík. A na téže akci, kde sérii vyjadřovala lásku, navíc potutelně prozradila i to, že Sedmilhářky se vrátí i potřetí. 

 

Více informací Kidman neuvedla, setkala se však samozřejmě s nadšenými reakcemi od fanoušků. Co se týče reakce HBO, ta se zatím nedostavila a vyjma tohoto výroku z úst oscarové herečky jsme se žádného jiného potvrzení ohledně třetí řady nedočkali. Seriál adaptoval román stejného jména z pera Liane Moriarty, a to pod vedením Jean-Marca Valléeho. Ten režíroval řadu první, a byť je u druhé řady vedena jako režisérka Andrea Arnold, Vallée ji po jistých kontroverzích údajně celou přestříhal a zúčastnil se přetáček tak, aby spolu obě série ladily stylem i vyzněním. Problémem je, že hlavní režisér, jenž se ujal scénáře Davida E. Kelleyho, zemřel před dvěma lety na infarkt.

 

V minulosti se tvůrci i hlavní představitelé a představitelky vyjadřovali k logickým otázkám na pokračování seriálu. Zoë Kravitz, jež si v seriálu zahrála postavu Bonnie, se například v minulosti k potenciálnímu pokračování vyjádřila s tím, že před smrtí režiséra se o třetí sérii hodně mluvilo, nyní se k tomu ale staví s jasným odmítnutím, neboť rozvíjení příběhu hlavních postav bez Valléeho by prý nemělo smysl. S negací se k další sérii stavěl i prezident HBO Casey Bloys, nicméně uvedl jiný důvod. Prý si totiž nedovede představit, že by se znovu povedlo sladit diáře všech zúčastněných herců a hereček, neboť jsou v současnosti ještě vytíženější, než byli dříve. Prozatím tak v ruce nemáme nic jiného, než příslib hlavní herečky a producentky, tak nám to zatím musí stačit.

---

Autor: Marek Mičke
Foto: HBO
Zdroj: The People
 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace