Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se seriálová Godzilla v druhé řadě?


ikona
Spooner
apple tv+godzillachris blackmonarchodkaz monster
Byla novinka plná monster plánovaná pouze jako minisérie? 

Očekávaná novinka Monarch: Odkaz monster, která navazuje na filmové univerzum okolo aktuálních snímků o Godzille či King Kongovi, vtrhla na Apple TV+ před pár týdny a zatím se těší slušnému úspěchu. Oficiální čísla sledovanosti sice hoši od jablíčka nezveřejnili, kritici ovšem velkorozpočtový seriál s Kurtem Russellem chválí a diváci hlásí na všemožných databázích také solidní spokojenost. Dá se tedy říct, že úplnou ostudu si zde Apple neuřízl a nejspíš má našlápnuto k solidnímu hitu. A jelikož je seriál naplno rozeběhnutý, nabízí se tu jasná otázka. Dočkají se fanoušci i druhé řady, nebo byl příběh okolo tajemné organizace Monarch naplánován pouze do jedné obří minisérie?

Showrunner seriálu Chris Black a producent Matt Fraction v novém rozhovoru přiznali, že děj rozhodně nebyl koncipován do formátu jedné řady a ještě mají evidentně co vyprávět. Naopak, Chris Black doufá, že tu s námi seriálový bratříček Godzilly bude co nejdéle, protože chtějí svět „monsterverse“ ještě více rozšířit a naznačil, že tady se rozhodně neplánuje skončit u jedné či dvou sérií. Prostě by dle svých slov pokračoval, dokud se bude někdo dívat. Což je ostatně hlavní faktor, který nyní o budoucnosti seriálu rozhodne.

Aktuálně tak záleží hlavně na divácích a zmiňované sledovanosti, jestli Apple seriálu co nejdřív odklepne další sezónu. To by ovšem mělo být vzhledem ke spokojeným reakcím i síle značky jen otázkou času. Monarch tedy zřejmě nepůjde ve stopách např. většiny seriálů od Marvelu, u nichž se plánovalo pouze s jednou sezónou a tvůrci zkrátka mají se svým dílem ještě velké plány. Jak velké však možná teď netuší ani oni sami. 

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Apple TV+
Zdroj: The Direct 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace