Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Stylový Berlín


ikona
Spooner
berlínnetflixpapírový dům
Profesorův parťák chystá vlastní loupež. 

Papírový dům patřil mezi nejúspěšnější evropské artikly, které Netflix kdy vyprodukoval a z nenápadného španělského heist kousku se stal megahit, díky němuž znali vychytralého Profesora či slavné převleky po celém světě. V původním seriálu se sice už dokradlo, streamovací platforma ale hodlá značku dále držet při životě. Na konci roku se proto dočkáme u fanoušků poměrně dlouho vyhlíženého spin-offu Berlín, který bude sledovat sólové dobrodružství jedné z vedlejších postav Papírového domu. I tentokrát se bude krást ve velkém.

Berlín a jeho parta zlodějíčků se tentokrát přesunou do Paříže, kde budou chtít v tamním aukčním domě ukrást šperky v hodnotě 44 milionů eur a potrestat tak jednoho místního zbohatlíka. A dojde i na romanci se zbohatlíkovou ženuškou a samozřejmě i na geniální plán loupeže, jenž zahrnuje i pařížské katakomby. Tvůrci logicky hodně sází na jistotu, a tak se tu jede v zajetých kolejích stylové heist podívané, která ale naštěstí poměrně šlape a má na první pohled sympatické postavy. Kromě Berlína pak pro potěchu fandů dorazí i jiní staří známí. Tak uvidíme, zda dostanou příznivci Papírového domu 29. prosince opožděný vánoční dárek.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace