Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Boys dostanou mexický spin-off


ikona
Sam.Vimes
bandathe boysthe boys: mexico
Jak to se superhrdiny funguje na jih od USA? 

Podvratná komiksovka The Boys (Banda) patří mezi nejúspěšnější seriálové koně ze stáje Amazon Prime, a tak není divu, že se jejich svět rozrůstá čím dál tím více. Nejaktuálnější novinkou je oznámení spin-offu v latinskoamerickém prostředí, jmenovat se bude jednoduše The Boys: Mexico. Zápletka ani synopse nového seriálu zatím zveřejněny nebyly. Tvůrcem spin-offu bude Gareth Dunnet-Alcocer, který aktuálně pracuje na scénáři. K němu se hledá ještě druhý showrunner. Z producentských pozic na seriál dohlédnou Diego Luna a Gael García Bernal. Oba se možná objeví i před kamerou, ale jen v menších rolích.

Luna v poslední době zářil především jako Andor ve stejnojmenném seriálovém prequelu Rogue One, Bernal má na kontě třeba Amores Perros nebo hudební seriál Mozart in the Jungle. Jméno tvůrce mexických Boys zatím příliš důvěry nevzbuzuje, Dunnet-Alcocer má totiž za sebou scénář k letošní komiksovce Blue Beetle a taktéž k nepříliš pozitivně hodnocenému, pár let starému akčnímu filmu Přes hranici. Pak ještě napsal scénář k připravovanému filmu El Muerto o wrestlerovi se superschopnostmi, režíruje ho Jonás Cuarón.

The Boys vycházejí z komiksové série od Gartha Ennise, zobrazují svět cynických superhrdinů, kteří si užívají status celebrit a zároveň naprosto amorálně zneužívají své postavení i moc. Seriál kombinuje kritiku korporátní Ameriky a kultu celebrit s brutálními akčními scénami a často nechutným humorem. Právem jde o obrovský hit. Vlajková série má za sebou tři řady a chystá se čtvrtá, doplnila ho i animovaná antologie Diabolical a spin-off o mladých superhrdinech Gen V. Ten má za sebou čerstvě první řadu a už dostal oficiální objednávku na druhou.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Amazon Prime
Zdroj: Deadline Hollywood

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace