Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Seriálový Ted


ikona
Spooner
méďapeacockseth MacFarlaneted
Oblíbený Méďa to zkusí v seriálu. Bude jeho návrat slavit úspěch? 

Ted aka Méďa byl před 10 lety velmi svěží a hezky nekorektní komedií z dílny Setha MacFarlanea, v němž byl zprvu roztomilý plyšový medvídek sprosťákem první kategorie, který furt hulil, souložil a chlastal. A minimálně v prvním díle z toho vznikla velmi slušná zábava, jejíž úspěch a kvality už se však v sequelu přeci jen rozmělnily. I přesto zůstává Ted velmi vděčnou komediální postavou, jejíž potenciál byl ve filmech zaříznut dost rychle, a tak se nyní MacFarlane se svým plyšovým parťákem vydává na Peacock v podobě seriálu.

Seriálový Ted pak bude sedmidílným prequelem, v němž budeme sledovat Méďu a jeho nejlepšího kámoše Johna Bennetta, jak se snaží přežít na střední a John se u toho bude snažit nebýt zoufalec a přijít o panictví. A bude kolem toho zase hodně hulení a povídání o penisech. Na stylu humoru se tu samozřejmě nic nezměnilo a dá se očekávat, že ve výsledku budou vtipy sem tam mířit vedle. Mladý John v podání Maxe Burkholdera pak zatím nefunguje s plyšovým kámošem tolik jako Mark Wahlberg. Na druhou stranu, jako sprostá komediální oddechovka může Ted hezky splnit účel.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Peacock
Zdroj: Peacock 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace