Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Herní Fallout


ikona
Sam.Vimes
amazonfallout
Jak vypadá herní postapo seriál od tvůrců Westworldu? 

V brazilském São Paulo právě probíhá CCXP, tedy místní Comic Con, a jeho panely nás čerstvě zásobují novým materiálem k blížícím se komiksovým, sci-fi a fantasy seriálům i filmům. Jedním z nich je i videoherní Fallout, který se před pár dny pochlubil prvními fotkami. Nepůjde o adaptaci, nýbrž o nový příběh zasazený do známého světa herní série. Dvě a půl minuty dlouhá koláž záběrů ukazuje působivé záběry postapokalyptického světa, pustinu s pozůstatky civilizace a její děsivé obyvatele, ať už to jsou znetvoření lidé, zmutovaná monstra nebo členové Bratrsva oceli ve svých kovových oblecích. Vedle samotné značky a vysokých produkčních hodnot triler láká i jmény tvůrců, kterými jsou Jonathan Nolan a Lisa Joy, stojící za Westworldem. Nolan zároveň režíroval první tři epizody. 

 

Příběh se odehrává 200 let po jaderné katastrofě, když jsou privilegovaní obyvatelé atomových krytů poprvé nuceni vyjít ven a zjišťují v jaké peklo se svět mezitím proměnil. V hlavních rolích se objeví Ella Purnell jako Lucy, Aaron Moten jako Maximus, Walton Goggins jako Ghoul a Kyle MacLachlan jako Overseer Hank. Fallout má naplánovanou premiéru na 12. dubna příštího roku.

 ---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Amazon Prime
Zdroj: Amazon Prime

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace