Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Čtvrtí The Boys


ikona
Spooner
amazonbandabutcherhomelanderkarl urbanthe boys
Homelander vs. Butcher a spol. – Round 4. 

Letos jsme se čtvrtých The Boys aka Bandy kvůli herecké a scenáristické stávce nedočkali, naštěstí nám jejich teen zástupce v podobě spin-offu Gen V dokázal tuhle mezeru vrchovatě naplnit. Příští rok se však konečně dočkáme staré dobré party v plné polní. A evidentně v ještě osudovějším a vyhrocenějším podání než kdy dřív. Nová série The Boys nám tak ukáže Homelandera a Victorii Neuman, kteří upevňují svou politickou moc, zatímco lid je rozdělen na příznivce jeho a fanoušky Starlight. A Butcher, jenž na tom není zdravotně nejlépe, se bude muset hodně snažit, aby dal starý tým znovu dohromady. Pomůže mu v tom nová posila v podobě Jefrey Dean Morgana?

Tím se budeme muset nechat ještě překvapit a nejspíš si na to ještě nějaký čas počkáme. Datum premiéry je totiž pořád v nedohlednu. První teaser, který byl zveřejněn na CCXP aka „brazilském Comic Conu“, zatím láká zejména na prověřené tváře, další porci brutalit a čím dál vyhrocenější atmosféru a neukazuje tolik bizarních momentů, jak jsme u seriálu zvyklí. Toho se však ještě jistě dočkáme. Start další trailerové kampaně vyšel Homelanderovi, Butcherovi a spol. ale poměrně solidně.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Amazon Prime
Zdroj: Amazon Prime 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace