Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Pokračování herního Halo


ikona
Diego.Dorlan
HaloMaster ChiefParamount Plus
Jak působí ukázka druhé řady jedné z nejočekávanějších adaptací? 

Brazilská verze Comic Conu byla opravdu velkou událostí s daleko sahajícím dopadem. Právě zde se totiž mnoho studií a streamovacích služeb rozhodlo prezentovat obrovské množství blížících se projektů. Jedním z nich je také pokračování videoherního Halo, jež si pro nás loni připravil Paramount Plus. Adaptace jedné z největších videoherních značek ve své první řadě příliš neoslnila, ale své fanoušky si i přesto našla. Ti se tak mohou radovat z nové ukázky, která vypadá velmi slibně. V použitých záběrech je vidět velký posun v produkční hodnotě, která byla v předchozí řadě spíše podprůměrná, zejména v kontextu takto velkého sci-fi projektu.

V traileru se mísí epické záběry s velmi osudovým dialogem a můžeme zde vidět mnoho výrazných záběrů na události z blížící se řady, kde lidstvo čelí devastujícímu útoku a bojuje o přežití. The Covenant, hlavní záporáci série, zde působí jako opravdová hrozba pro lidstvo, což se tvůrcům v první řadě nepovedlo příliš dobře předvést. Masivní útok na Zemi a boj lidí o přežití a udržení si svého místo ve vesmíru zvěstuje návrat Master Chiefa a Sparťanů. Premiéru druhé řady si Halo naplánovalo na 8. února příštího roku.

 ---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Paramount Plus
Zdroj: Paramount Plus

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace