Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s The Grand Tour?


ikona
Sam.Vimes
clarksonova farmaclarksons farmjames mayjeremy clarksonour man in...richard hammondrichard hammonds workshopthe grand tour
Od sporťáků k traktorům.  

Pořady Jeremyho Clarksona to měly na Amazonu nahnuté už loni v prosinci, když se moderátor v jednom ze svých novinových sloupků trochu tvrději opřel do Meghan Markle a bylo z toho pozdvižení. Amazon se tehdy tvářil, že se chce od Clarksona distancovat a neprodlouží mu žádné smlouvy. Od té doby ale už uplynul celý rok, vášně se uklidnily, Jeremyho farmaření je čím dál tím větší divácký hit… a všechno je jinak. Clarksonova farma během příštího roku odvysílá již dříve objednanou třetí sezónu, nyní však Amazon oficiálně potvrdil i objednávku na čtvrtou. A Clarksonova partnerka a spolu-farmářka Lisa Hogan naznačila, že se dost možná bude pokračovat i dál.

Motoristický pořad The Grand Tour skutečně končí, ne však kvůli něčímu vyhazovu. Moderátoři už zkrátka pokračovat nechtějí. James May řekl, že pořad dospěl ke svému přirozenému konci, Clarkson zase zmínil, že auta v televizi recenzuje už od roku 1989, a po roce 2024 s tím už zkrátka skončí. Navíc Clarkson zvažoval odchod do důchodu už po vyhazovu z BBC, což bylo před osmi lety. Diváky The Grand Tour tedy čekají už jen poslední dvě epizody, speciál z Mauritánie dorazí v únoru, speciál ze Zimbabwe pak někdy později v průběhu roku.

V Amazonu by na druhou stranu další The Grand Tour chtěli a zvažují, že by pokračovali s novým týmem moderátorů. Je to odvážný plán, vzhledem k tomu, že přesně na tom si posledních několik let opakovaně vylámala zuby BBC s post-clarksonovským Top Gearem, než jej teď nedávno zrušila úplně. Ani s koncem The Grand Tour v jeho současné podobě ale diváci nepřijdou o Richarda Hammonda a Jamese Maye na Amazonu úplně. Hammond renovuje stará auta v pořadu Richard Hammond’s Workshop, který už má za sebou tři řady a čtvrtou před sebou. James zase provází cestopisem Our Man in…, s nímž se už podíval do Japonska a Itálie, následovat pak bude Indie v třetí sérii.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto. Amazon Prime
Zdroj. Deadline Hollywood

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace