Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Očekávané Masters of the Air


ikona
Spooner
apple tv+austin butlerbratrstvo neohroženýchmasters of the airsteven spielbergtom hanks
Dostaneme i ve vzduchu velkou válečnou pecku?  

Sakra, jak já se těším. Válečný nástupce Bratrstva neohrožených a Pacifiku od stejného producentského týmu v čele se Stevenem Spielbergem, Tomem Hankem a Garym Goetzmanem se z původního HBO nakonec přesunul na Apple, kde se nebáli dát tvůrcům obří sumu peněž. Vznikl tak seriál Masters of the Air, v němž se podíváme do vzduchu, kde budeme sledovat osudy členů 100. bombardovací skupiny, která prováděla nálety nad Hitlerovým Německem. A ne všichni z toho samozřejmě vyvázli živí či bez šrámů na duši. 

Už první trailer zabodoval velkolepými scénami, výtečnou válečnou atmosférou a přesnou porcí spielbergovského patosu. Nový trailer pak v nastoleném trendu pokračuje a servíruje další špičkovou práci. I tentokrát totiž vypadá materiál více než lahůdkově a strhne od začátku do konce. V nové ukázce se tvůrci zaměřují na samotné postavy i válečnou vzdušnou vřavu, která zatím vypadá více než lákavě. Ano, je to prvotřídní trailerové řemeslo lákající na sice malinko jinou atmosféru než Bratrstvo neohrožených a Pacifik, ale přesto další velmi výraznou žánrovou podívanou. Že bychom dostali už v lednu jeden ze seriálů roku?

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Apple TV+
Zdroj: Apple TV+ 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace