Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Seriáloví Pan a paní Smithovi


ikona
Spooner
amazondonald gloverMr. & Mrs. Smithpan a paní smithovi
Vraždící manželé v nové podobě. 

Když v roce 2005 přišel do kin akčňák Pan a paní Smithovi, vznikl tak na několik let nejen jeden z nejslavnějších hollywoodských párů Angelina Jolie/Brad Pitt, ale také velká žánrová pohodovka, na níž mnoho lidí nedá dopustit. Proto si na Amazonu řekli, že nebude od věci přijít po letech se seriálovou verzí. V té se objeví oblíbený herec a rapper Donald Glover z Atlanty či Community a jeho drahou polovičku si nakonec nezahraje původně oznámená Phoebe Waller-Bridge, ale nepříliš známá Maya Erskine. Seriál se vydá po příběhové stránce trochu jinou cestou. Budeme sledovat dva osamělé cizince, kteří se přidají k tajné špionážní agentuře a jako součást svého krytí si musí hrát na manžele a dostanou jména John a Jane Smithovi. Během společných misí po celém světě se musí naučit spolupracovat a také bojovat se svými city.

Solidní základ na žánrovou jednohubku, v níž se bude zřejmě plnit v každé epizodě nová mise, bychom tu měli. Jedním z tvůrců seriálu je navíc sám Glover a ve vedlejších rolích se může novinka pochlubit jmény jako Paul Dano, John Turturro, Ron Perlman, Eiza Gonzáles či Alexander Skarsgård. Což už je poměrně silná herecká sestava. Bohužel, první upoutávka mě prozatím moc neoslnila, mezi ústřední dvojicí to prozatím příliš nejiskří, oba mi do svých rolí dosud příliš nepasují a ani po akční či vizuální stránce se tu neservírují zrovna velké hody. Ano, pořád může z nových Smithových vzniknout stylová akční jednohubka, právě ten styl ovšem v ukázce marně hledám. Snad se ho dočkám někdy příště.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Amazon Prime
Zdroj: Amazon Prime

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace