Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Akční Bratři Sunovi


ikona
Spooner
bratři sunovimichelle yeohnetflixthe brothers sun
Naservíruje nám Netflix nečekaně skvělý akčňák? 

Dobré seriálové akčňáky s parádními bitkami stále zůstávají ohroženým druhem. Třetí série Bojovníka sice pokračovala ve skvělých kvalitách, další osud seriálu je však ve hvězdách a Gangs of London se s druhou řadou schovali malinko pod divácký radar. Nyní by ovšem mohl žánr osvěžit zprvu nenápadná netflixovka Bratři Sunovi, která se však může v obsazení pochlubit držitelkou Oscara Michelle Yeoh. Ta si v novince zahraje manželku taiwanského mafiána, která opustí kriminální život a rozhodne se ve Spojených státech vychovat svého mladšího syna, jenž o minulosti své rodiny nemá ani tušení. Vše se ovšem změní ve chvíli, kdy jim začnou jít po krku gangsteři a na prahu se zjeví její starší potomek Charles, aby svou rodinu uchránil.

A vypadá to na poměrně slušnou jízdu. Zatímco nedávný teaser lákal spíše na černohumornou podívanou, plnohodnotná upoutávka ukazuje, že akčních scén si užijeme víc než dost. Trailer servíruje celkem solidní smršť bitek a přestřelek s nadějnou choreografií, v níž bude více než Michelle Yeoh kopat její seriálový syn v podání Justina Chiena. Slovní přestřelky mezi bratry a humor pak sice zatím vychází tak 50:50, nečekaně svižná a úderná ukázka však slibuje, že by nám mohl Netflix hned zpočátku roku darovat slušné seriálové překvápko.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace