Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Vánoční Co kdyby…?


ikona
Spooner
co kdyby...?disney+marvelwhat if?
Dostaneme na Disney+ komiksové dárečky? 

Sice máme závěr roku, i přesto je ale pořád na co koukat. Netflix nám naservíroval závěrečné díly Koruny, pánské publikum zítra dostane druhou řadu chlapáka Reachera a komiksoví fanoušci si zase během vánočních svátků rozbalí hezký dáreček v podobě druhé řady Co kdyby…? První série nám udělala velkou radost, patří mezi nejpovedenější seriálové marvelovky a my doufáme, že další devítka příhod z multiverza bude pokračovat v nastaveném duchu. Nová nálož odstartuje na Disney+ 22. prosince a budeme dostávat jednu epizodu denně, takže zábavu na celé svátky máme zařízenou.

V nové řadě nás pak čeká např. komiksová variace na Smrtonosnou past, v níž bude hlavním hrdinou Happy a neobejde se bez útoku na Avengers Tower, nebo se dozvíme, jak by se Nebule dařilo v Nova Corps. Nová úderná ukázka nám pak další příběhy přestavuje ve správně vánočním hávu, nevynechá takřka žádnou oblíbenou postavu, baví solidním vizuálem a marvelácký fanoušek se nemá moc kde nudit. Snad budeme moci říct to samé i za pár dní u samotných epizod.

 

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Marvel Studios
Zdroj: Disney+ 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace