Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel se znovu vydá do Wakandy


ikona
Spooner
black pantherdisney+Eyes of Wakandamarvel
Marvel a Disney+ to opět zkusí animovanou cestou. 

Zatímco s hranými komiksovými seriály hodlá Marvel na Disney+ po negativní divácké i kritické odezvě trochu polevit, na animovaném poli hodlá evidentně naopak zrychlovat. Už za pár dní nás čeká druhá sezóna oblíbeného Co kdyby…? a příští rok dostaneme minimálně také návrat klasických animovaných X-Menů v očekávaném seriálu X-Men ´97 a nejspíš nám ročník 2024 přinese i další Spideyho dobrodružství v novince Your Friendly Neighborhood Spider-Man. Tím ovšem animované snahy Marvelu nekončí. Nyní zde totiž oficiálně potvrdili další kreslený projekt, s nímž se vrátíme na mocnou Wakandu.

Marvel dal oficiálně zelenou novému seriálu Eyes of Wakanda. Ten bude pojednávat o odvážných válečnících této komiksové země, jejichž úkolem bylo cestovat po světě a najít a ukořistit všechny mocné zbraně vyrobené z vibrania. Zatím není jasné, zda nás seriál zavede více do wakandské historie, nebo se bude odehrávat v současnosti. Zároveň se také dosud neví, zda se jedná o jeden ze seriálů z prostředí Wakandy, na nichž od roku 2021 pracuje režisér Black Pantherů Ryan Coogler. 

Ten měl sice v hledáčku zejména o hrané projekty, podle zákulisních zdrojů by se však měl producentsky podílet i na tomto projektu. Netuší se pak také, kdy se animáku dočkáme. Dříve než v roce 2025 to ovšem podle aktuální marvelácké strategie, která všechny chystané tituly více rozprostírá do následujících let, to však rozhodně nebude. Tak uvidíme, zda se i dalším kresleným projektům bude nakonec dařit stejně jako populárnímu Co kdyby…?

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Marvel Studios
Zdroj: Variety 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace