Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Drama Expats s Nicole Kidman


ikona
Spooner
amazonExpatsnicole kidman
Aneb žít v Hongkongu není sranda. 

Oscarová herečka Nicole Kidman se nám po úspěchu Sedmilhářek na seriálovém poli nějak zabydlela. Kromě úspěšné série od HBO se objevila také v kriminálce Mělas to vědět, Úplně cizích lidech či nedávno ve hvězdně obsazeném kousku od Taylora Sheridana Special Ops: Lioness. Jenže ani tato slušná řádka titulů hollywoodské hvězdě evidentně nestačí a hnedka na začátku příštího roku se objeví v další minisérii. Novinka Expats od Amazonu nás zavede do houstnoucí atmosféry Hongkongu v roce 2014, kde budeme sledovat osudy tří žen, které nejen, že se snaží najít své místo v rušné metropoli, ale zejména je spojí velká rodinná tragédie. 

Šestidílnou sérii má pak na svědomí režisérka Lulu Wang, autorka oceňované nezávislárny Malá lež. Také Expats působí v prvním traileru dojmem, že by materiálu možná více slušel háv malého festivalového filmu. Upoutávka má dosti pomalé tempo, nepříliš výraznou atmosféru a nestrhne ani příběhem či představeným materiálem. Je celkem zřejmé, že se bude jednat o hluboké lidské drama, které se bude snažit jít svým hrdinkám hodně pod kůži. Stačí to ovšem samo o sobě utáhnout celou minisérii, která zatím na počin plný zvratů a napětí nevypadá? Nechme se překvapit. Šance pro další herecký koncert Nicole Kidman tu ovšem rozhodně je.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Amazon Prime
Zdroj: Amazon Prime 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace