Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Politický Režim s Kate Winslet


ikona
Spooner
hbohugh grantkate winsletrežim
Aneb jak si udržet moc za každou cenu. 

Herecká matadorka Kate Winslet si, podobně jako řada dalších hvězd, seriálový rybníček poměrně oblíbila – a zejména spolupráci s HBO. Vždy, když s renomovanou kabelovkou spojila síly, vznikl z toho oceňovaný počin a velká pecka, ať se jednalo o chválenou minisérii Mildred Pierce či jednu z nejlepších kriminálek posledních let, Mare z Easttownu. A tak se slavná herečka rozhodla spojit s HBO síly do třetice a i tentokrát u nadějně vypadající minisérie. Politické drama Režim nás zavede do politického zákulisí fiktivní evropské země, v níž chce kancléřka udržet svou autoritářskou moc za každou cenu.

Už od prvních vteřin je pak vidět, že šestidílná série bude kombinovat politický thriller se satirou a humoru je už v upoutávce požehnaně. Tato kombinace funguje v traileru velmi solidně a novinka se již teď začíná profilovat jako jeden z trumfů HBO na příští rok. A to i proto, že suverénní Winslet tu bude krýt záda např. Hugh Grant, Matthias Schoenaerts či Andrea Riseborough. Seriál má pak na starosti dvojice Will Tracy a Frank Rich, která je podepsaná také pod jedním z nejlepších seriálů posledních let, Boj o moc. Tohle zkrátka vypadá jako sázka na kvalitativní jistotu.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: HBO
Zdroj: HBO 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace