Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Nový Doctor Who s Ncuti Gatwou


ikona
Sam.Vimes
doctor whopán času
Ncuti Gatwa usedá za kormidlo TARDIS. 

Doctor Who nám za poslední týdny nadělil tři speciály s navrátilci Davidem Tennantem a Catherine Tate (Donna Noble) a pak ještě vánoční speciál již s úplně novým Doctorem v podání Ncutiho Gatwy ze Sex Education a s novou společnicí Ruby Tuesday (Millie Gibson). Hned po včerejším speciálu následovala i upoutávka na první regulérní řadu Gatwova Doctora. Ta už je celá natočená a dočkáme se jí už v květnu 2024. Půjde o čtrnáctou řadu od restartu v roce 2005, zároveň je ale označená i jako první řada dalšího restartu. Dává to smysl vzhledem k výměně Doctora, výměně (návratu) showrunnera a hlavně vzhledem k Disneyho akvizici práv pro zahraniční distribuci (mimo Británii). Na první řadu se lákají noví diváci lépe, než když jim musíte vysvětlovat které z asi tak tisíce epizod mají vidět a které vynechat... Navíc na Disney+ jsou k dispozici jen nové speciály, nic z předchozích řad Doctora Who tam aktuálně nenajdete, alespoň zatím.

 

Po květnové sérii bude následovat vánoční speciál 2024 a potom patnáctá (respektive druhá) řada někdy během roku 2025. Její natáčení začalo už letos v říjnu. Samotný trailer pak ukazuje energetického Gatwu ve střípcích záběrů, z nichž jediné jasně identifikovatelné dobrodružství pochází z Liverpoolu 60. let s Beatles. Co je zajímavé, vypadá to, že tento Doctor bude převlékat kostým podle dobového zasazení každého příběhu.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: BBC
Zdroj: BBC

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace