Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Drogové ADIKTS


ikona
Spooner
adam sedlákAdiktsčeská televize
Drogy, zvláštní schopnosti a Meky. 

Adam Sedlák patří mezi nejprogresivnější české režiséry současnosti, který se svým stylem a citem pro vizuál v tuzemském rybníčku dost vymyká, což nám ukázal loni svou intenzivní peckou BANGER. A už za pár dní nám to bude chtít potvrdit seriálovou novinkou ADIKTS od České televize. V té zůstane věrný drogové tématice, jen si bude tentokrát trochu hrát s komiksovými atributy. Budeme sledovat skupinku studentů, kteří si vezmou drogy, aby vyřešili své problémy. Jenže účinek drog je permanentní a hrdinové s nimi dostávají „zvláštní schopnosti“. Věci se však brzy začnou vymykat z rukou.

I plnohodnotná upoutávka pak ukazuje, že nás nejspíš čeká poněkud jiná seriálová podívaná, než jsme na domácím poli zvyklí. Po vizuální a stylové stránce vypadá materiál jako mix Euforie a kultovky Misfits: Zmetci a upoutávka má správně dravý a moderní styl cílený jasně pro mladou generaci. Ta by na podobnou cestu, jak otevřít společenskou diskusi o drogách, což je jedním z cílů tvůrců i spolupracující České asociace pojišťoven, mohla docela v pohodě slyšet. Adikts totiž zatím vypadají dostatečně progresivně, svěže a na české poměry jako solidní experiment. Snad se nám bude podobně líbit i výsledek.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Česká televize
Zdroj: Česká televize 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace