Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Druhá řada Arcane


ikona
Jax
arcaneLeague of Legendsnetflix
Nové postavy a lákání na další animovaný nářez. 

Když v roce 2021 vtrhl na Netflix animák Arcane ze světa her League of Legends, bylo z toho poměrně slušné zjevení. A hlavně velký nářez, který dokázal i diváky hrami nepolíbené naprosto pohltit. Jednalo se totiž o totálně naspeedovanou jízdu, která si vzala videoherní kořeny v podstatě hlavně jako předobraz k vytvoření bohatého fantasy světa plného výtečně napsaných postav, pletich a kulervoucí akce. Byl z toho zasloužený hit a jeden ze seriálů roku. A letos se po třech letech konečně Arcane vrátí.

I když nás premiéra čeká až v listopadu, tvůrci se rozhodli zpříjemnit fanouškům nekonečné čekání první ukázkou. Ta sice nenabízí návrat oblíbených hrdinek Vi a Jinx, ale ukazuje nám první záběry na postavu šíleného vědce Singeda, který podle všeho pracuje na hodně zvláštním experimentu. A příznivci her už teď mohou z prvních obrázků hádat, o co se jedná. Ano, moc nám toho první minutka nenabídla. Je to ale tajemné, úderné a po tak dlouhém čekání vlastně velmi příjemné.

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace