Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí řada Bílého lotosu představuje obsazení


ikona
Diego.Dorlan
Bílý lotosHBOThe White Lotus
Resort Bílý lotos se už pomalu chystá na nové návštěvníky. Čí eskapády tentokrát uvidíme? 

Kritiky i fanoušky oceňovaná antologie Bílý lotos představila obsazení, které můžeme očekávat v třetí řadě. Seriál měl původně plánovanou premiéru na tento rok, ale loňské extenzivní stávky v Hollywoodu posunuly premiéru na příští rok. Samotné natáčení by mělo začít již příští měsíc. Tentokrát se podíváme do pobočky Bílého lotosu v jihovýchodní Asii, konkrétně do slunného Thajska. K vidění by měly být lokace na ostrovech Ko Samui a Phuket a samozřejmě hlavní město Bangkok.

 

Tvůrce seriálu Mike White se také nechal slyšet, že třetí řada by měla být “delší, větší a šílenější”, než ty předchozí. Jedním z klíčových témat pro nadcházející řadu by měla být konfrontace spirituality s egem. Hosty thajské pobočky Bílého lotosu se stanou herečka Leslie Bibb (Iron Man, Ctihodný občan), Jason Isaacs (Harry Potter, Ztratili jsme Stalina), Michelle Monaghan (Temný případ, Kiss Kiss Bang Bang), Parker Posey (Vřískot 3, Blade: Trinity), Dom Hetrakul (Nebezpečný cíl) a Tayme Thapthimthong (Mechanik zabiják: Vzkříšení).

Vrátí se také Natasha Rothwell jako Belinda Lindsey z první řady. Tvůrci ještě stále jednají s dalšími herci a herečkami, kteří by měli obsazení rozšířit. O postavách a jejích rolích se zatím mnoho neví, ale dle útžkovitých charakteristik by se mezi hosty měl vyskytovat patriarcha, jedna z žen by měla být ve vrcholné funkci korporátu, další by měla být herečkou a několik dalších postav by měly být matky z různých zázemí a zájmových skupin.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: HBO
Zdroj: Deadline Hollywood

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace