Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: The Walking Dead: The Ones Who Live


ikona
Jokolo
amcandrew lincolndanai guriramichonnerick grimesthe ones who livethe walking deadwalking dead
Drsné hlášky, noví zombie a John Locke. 

Ždímání světa Živých mrtvých pokračuje. Čeká nás totiž již šestý spinoff z tohoto světa. Tvůrci to zkouší ze všech stran - dostali jsme zaměření jak na naprosto cizí postavy, tak na charaktery známé a oblíbené. Podívali jsme se i do světa a zkoumali jsme, jak se se zombie epidemií poprali v Evropě. Dopadalo to ale všelijak a málokterý příspěvek do oblíbené ságy by si získal takovou oblibu, jako původní seriál, který navíc s posledními sériemi notně ztrácel dech. Teď ale přichází spinoff, který má potenciál nalákat více diváků k obrazovkám, ale hlavně prokázat, že i v nemrtvém světě se dá stále najít kvalita. V plnohodnotné upoutávce se totiž konečně vrací Rick Grimes a Michonne.

Trailer působí mnohem velkolepěji, než bych byl čekal. Monumentální výjevy sází spíše na militaristický nádech série, jejíž děj bude patrně probíhat v mnohem větším měřítku, než jsme zvyklí. Dostáváme nové postavy (John Locke !!!), nové druhy zombie, nové válečné skupiny. Jak dalece teď působí tísnivá apokalyptická atmosféra, v níž jsme Ricka spatřili poprvé, a kterou jsme si tak oblíbili u prvních sérií tehdy skvostného seriálu od Darabonta. Vypadá to sice pěkně, žádné kulervoucí momenty se ale nekonají. Trošku mě děsí i to, že už trailer je protkán několika dialogy, které svou obecností, vyprázdněností a rádoby drsným vyzněním dávají vzpomenout na ty nejhorší časy Živých mrtvých. Ustrašený dojem se mi pak potvrzuje, když si člověk uvědomí, že i tuto sérii má na svědomí Scott M. Gimple, který způsobil odliv mnoha fanoušků od milované ságy. Budu doufat v zázrak. Ale připravovat se na nejhorší.

 

---

Autor: Marek Mičke
Foto: AMC
Zdroj: AMC

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace