Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Videoherní Halo


ikona
Jax
haloparamount+
Že by to napodruhé vyšlo lépe?  

První série předělávky videoherního Halo byla herními fanoušky logicky velmi očekávaná a Paramount+ slibovalo důstojnou adaptaci. Jenže to úplně nevyšlo, reakce na seriál byly spíše průměrně a u mnoha diváků příchod Master Chiefa zaostal za očekáváním. Od druhé řady tak asi už nikdo nečeká zázraky. Na Paramount+ se však evidentně stále snaží vytvořit z Halo svou velkou seriálovou událost a pumpují do projektu hodně peněz. Už první trailer vypadal poměrně epicky a druhá upoutávka se snaží slíbit, že se tvůrci opravdu poučili ze svých chyb.

Druhá sezóna, v níž Master Chief a ostatní Sparťané čelí čím dál větší hrozbě emzáků The Covenant a snaží se najít klíč pro spásu lidstva, se tak snaží působit nejen velkolepěji, ale zejména mnohem drsněji, temněji a zatraceně osudověji. A nutno říct, že snaha se v tomto případě opravdu cení. Triky by sice stále chtěly doladit, jisté scény vypadají dosti papundeklově a pořád si myslím, že se nás střihači a tvůrci snaží opít rohlíkem. V tomto kabátku to ovšem Halo docela sluší, akcí se nešetří a osudovost přidává materiálu na spádu. Že by nás přeci jen čekalo v další řadě zlepšení? Nezbývá než doufat.

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Paramount+
Zdroj: Paramount+ 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace