Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zaklínač obsadil jednu z hlavních postav pro další řady


ikona
Diego.Dorlan
NetflixThe WitcherZaklínač
V další sérii se můžeme "těšit" na jednoho z Geraltových nejbližších a nejmocnějších přátel. 

Myslím, že o tom, jaký v redakci máme na Zaklínače názor, už většina z našich čtenářů ví. Pro mě osobně je kvalita seriálu a přístup tvůrců ke zdrojovému materiálu již poměrně dlouho trnem v oku a veškerá dobrá vůle, kterou jsem k seriálu měl, je dávno pryč. Největším kamenem úrazu se nejen pro mě, ale pro většinu diváků a fanoušků, stal odchod Henryho Cavilla z této role. Když si totiž hlavní hvězda seriálu, která je také obrovským fanouškem předlohy, uvědomí, že takhle to dál nejde a odejde ze svého vysněného projektu, tak se rozezněly varovné výstrahy v hlavě snad každému.

Henryho Cavilla v příští řadě nahradí Liam Hemsworth a protože od příběhového momentu konce třetí řady Geralt putuje s malou družinou, tak je nutné obsadit zbývající postavy. Milva, jedna z Geraltových společníků, byla představena na konci třetí řady, sám Geralt bude putovat s novou tváří a pokud tvůrci zvládnou alespoň tento aspekt převést z knih do seriálu správně, tak by se k družině měl eventuelně připojit nilfgaarďan Cahir, Marigold je také samozřejmě přítomen a zbývají nám tak poslední dvě postavy. Angoulême se k družině přidává až později, ale v nadcházející řadě získá Geralt jednoho ze svých nejsilnějších a nejdůvěryhodnějších společníků, eventuelně dokonce přátel.

Tím není nikdo jiný, než Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy, zkráceně Regis. Tvář mu propůjčí od čtvrté řady Laurence Fishburne (Matrix, John Wick 2). Rád bych zde navázal něčím pozitivním, ale bohužel Netflix nezvládl ani toto oznámení se základní mírou důstojnosti a na sociálních sítích Regise prezentují jako holiče/chirurga, což je samozřejmě úplně mimo, oproti jeho “povolání” jako mastičkáře/bylinkáře, které má v knihách velmi podstatný a logický důvod. Fishburne je rozhodně silnou hereckou posilou, ale nejsem si jistý, že i nejlepší herecký výkon jeho kariéry by dokázal zvednout kvality seriálu.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto:
Lionsgate, Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace