Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Seriáloví Gentlemani se představují v první ukázce


ikona
Diego.Dorlan
GentlemaniGuy RitchieNetflixThe Gentlemen
Skvělá ukázka slibující atmosféru filmu ze seriálu rázem dělá jeden z nejočekávanějších počinů roku. 

Gentlemani jsou jedním z naprosto nejlepších filmů Guye Ritchieho. V tomto ohledu není ani moc místo pro diskuzi, protože za pravdu mi dávají i různé filmové databáze. Film, ve kterém se Matthew McConaughey snaží prodat svůj masivní byznys s marihuanou ve Velké Británii, oplývá nejen humorem, ale také úžasným obsazením se skvělými hereckými výkony a celé to je vlastně takové správně “Ritchiovské”. Tedy gangsteři, humor, svižný střih i spád příběhu a to vše doplněné o sakra zajímavé a výrazné postavy. Když byla pak před lety oznámena seriálová verze The Gentlemen, tak to všem fanouškům udělalo velkou radost, ale samozřejmě vyvstaly určité starosti týkající se zbytečného vytěžování značky.

S první ukázkou se ovšem veškeré pochybnosti rozpouští a nahrazuje je čiré nadšení. Z krátkého teaseru totiž dýchá stejně úžasná atmosféra jako z filmu. Zároveň se nám také představuje slibné herecké obsazení. Vypadá to, že tentokrát nepůjde o vystavení byznysu od základů, ale podíváme se, jak se do lákavého světa drog zapojuje britská smetánka. Guy Ritchie seriál produkuje a píše, ale také se posadí i na režisérskou stoličku. Po této ukázce jsou Gentlemani jednoznačně jedním z nejočekávanějších seriálů roku a měli bychom se jich dočkat již v březnu, přesné datum ovšem zatím není oznámené.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace