Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Avatar - Legenda o Aangovi


ikona
Diego.Dorlan
AangAvatarLegenda o AangoviNetflixThe Last Airbender
Avatar Aang se představuje v první velké ukázce a slibuje kvalitní a zábavnou podívanou. 

Adaptace velmi populární animované série Avatar: The Last Airbender z roku 2005 vypráví příběh o mladém Aangovi, který je převtělením předchozích avatarů. Avataři mají v tomto světě unikátní schopnost kontrolovat všechny čtyři elementy, narozdíl od ostatních benderů, kteří mohou vždy ovládat pouze jeden jim přirozený element. Kolem těchto elementů se ve světě Avatara vytvořili čtyři velké frakce - Vzdušní nomádi, Vodní kmeny, Království země a Národ ohně. Právě poslední zmíněná skupina se snaží ovládnout celý svět a podrobit ostatní národy. Tohoto cíle už téměř dosáhli a mladý Aang, který se téměř po sto letech vrací na scénu, je jedinou nadějí pro záchranu světa.

Původní seriál je kombinací klasických kreslených seriálů s východním anime stylem a obecně je fanoušky velmi oblíbeným a kriticky oceňovaným dílem. Seriál má za sebou již jednu hranou adaptaci, konkrétně film z roku 2010, který ovšem ani v nejmenším nedostál očekáváním. Netflix si ovšem dělá zálusk na další hit a před premiérou příští měsíc, konkrétně 22. února, si pro nás připravil velmi našlapaný trailer, který slibuje epickou zábavu, povedené triky a sympatické postavy. Dle ukázky by Netflix mohl mít nakročeno k další povedené adaptaci a já se začínám opatrně těšit.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace