Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Psychologická kriminálka Catch Me a Killer


ikona
Diego.Dorlan
Catch Me a KillerCharlotte HopeShowmax
Seriál založený na životopisu forenzní psycholožky se představil v první ukázce. 

Krimi žánr na celkový počet seriálů rozhodně netrpí, ale není až tak běžné, že se podaří některému dílu vystoupit daleko za jeho hranice a strhnout na sebe velkou pozornost mainstreamového publika. Seriál Catch Me a Killer ovšem tyto ambice rozhodně má. Proč si tohle myslím? Nový seriál je totiž bez nadsázky založený na opravdových příbězích. Jedná se o adaptaci stejnojmenné knihy, jíž napsala Micki Pistorius. Ta byla první forenzní psycholožkou v Jihoafrické Republice a jednou z prvních žen vůbec pracujících v tomto oboru. Za svou kariéru výrazně obohatila místní policejní složky svými znalostmi a nadáním.



Jak bylo zmíněno v předchozím odstavci, jedná se o adaptaci autobiografie Micky Pistorius a seriál, který bude mít deset dílů, bude v každém z nich sledovat jeden z jejích unikátních případů. Tvář této hrdince propůjčí Charlotte Hope, tu si můžete pamatovat ze Hry o trůny, Bídníků či Teorie všeho. První ukázka ze seriálu ukazuje její akademickou historii a pomalu trousí mrazivé záběry z terénu a kontakty s podezřelými. Atmosféra v ukázce funguje velmi dobře a slibuje skutečnou snahu dostat se divákovi pod kůži stejným způsobem, jako se musela při své práci dostávat pod kůži podezřelým forenzní vyšetřovatelka. Seriál by měl vyjít na platformě Showmax příští měsíc, přesné datum ještě oznámeno nebylo.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Showmax
Zdroj: Showmax

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace