Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Romantika Alice & Jack


ikona
Diego.Dorlan
Alice & JackAlice and JackAndrea RiseboroughDomhnall GleesonMasterpiece PBS
Co říkáte na ukázku potenciálně jednoho z nejzajímavějších romantických seriálů za dlouhou dobu? 

Romantiky nikdy není dost, zvlášť té, která zvládne poskytnout opravdu kvalitní podívanou plnou emocí. A seriál, jež slibuje splnění všech podmínek se právě představil v novém teaseru. Jedná se Alice & Jack od Masterpiece, potažmo PBS. V hlavních rolích se zde představí Andrea Riseborough (Nevědomí, Birdman) a Domhnall Gleeson (Lásky čas, Star Wars: Síla se probouzí). Pravděpodobně všichni vědí, že každá správná romantická podívaná stojí na hereckých kvalitách a chemií mezi ústřední dvojicí a zde je už z krátké ukázky vidět, že o chemii mezi ústředními postavami ani kvalitní herecké výkony nebude rozhodně nouze.

Za seriálem stojí tvůrce Victor Levin (Šílenci z Manhattanu, Od pěti do sedmi) a on ani distributoři nešetří superlativy při popisu seriálu. Dle distributora se jedná o “neuvěřitelný milostný příběh”. Sám Levin o zápletce prohlásil: “Dvojici svede dohromady tak silné spojení, až se zdá, že jej nic nemůže rozbít, ale otázkou zůstává, jestli je povede ke společnému štěstí nebo se jim bude v cestě překážet život a vlastní emocionální rozpoložení”. Silné emoce z ukázky přímo sálají a chemie mezi postavami je naprosto evidentní. Připravovaný šestidílný seriál se mi tak po krátké ukázce rázem dostal do hledáčku a už se těším na jeho premiéru 17. března.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Masterpiece PBS
Zdroj: Masterpiece PBS

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace