Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Návrat Ricka a Michonne ve Walking Dead


ikona
Jax
Michonnerick grimesThe Ones Who Livethe walking deadživí mrtví
Bude to pořád láska jako hrom? 

Spin-offy Živých mrtvých s oblíbenými postavami se už stačily na AMC poměrně etablovat a úspěchy slavilo jak putování Daryla Dixona, tak podivné parťáctví Maggie s Neganem v Dead City. A to nás ten „největší“ kousek čeká teprve za měsíc. Na konci února totiž konečně odstartuje dlouho plánovaná série The Walking Dead: The Ones Who Live, v níž se vrátí starý známý Rick a jeho milá Michonne. Místo plánovaných velkolepých snímků nakonec dostaneme sérii, v níž známá bojovnice s katanou hledá svou velkou lásku. A také Rick už by se možná rád vrátil domů, jeho poměrně militantní komunita vedená Johnem Lockem… pardon, velitelem v podání Terry O'Quinna, ale nejspíš bude proti.

Dokáže navíc k sobě dvojice po letech najít cestu? Přetrvá láska, nebo sváry a výčitky? To všechno se divák dozví v novém seriálu, na který AMC evidentně utratilo o něco více peněz než v případě posledních řad Živých mrtvých a po vizuální stránce vypadá novinka přeci jen výpravněji a velkoryseji. Jenže ani ve finálním traileru materiál ničím příliš nestrhne, ukázka postrádá drajv a spíš se tu jen znuděně a rádoby osudově povídá, než aby záběry strhly svou akcí či obsahem. Ale možná je to i tím, že na náznak bouřlivé konfrontace či setkání ústřední dvojice vlastně pořád čekáme. Anebo za to může fakt, že seriál má na starosti Scott M. Gimple, jenž má na kontě ty nejhorší série nemrtvé ságy. Co myslíte, bude návrat Ricka a Michonne nuda, nebo dokáže překvapit?

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: AMC
Zdroj: AMC 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace