Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Vládcové nebes: První dojmy

příspěvky 1 - 1 Napsat příspěvek
U postav mi zatim pomáhá, že to ústřední trio hrají vesměs známí herci, takže se jde orientovat podle nich, plus navigátor - zmatkař je také zapamatovatelný (zvrací v letadle), v ostatních se zatím orientovat moc nedá. Ono ale i u Bratrstva to byl na první dobrou problém, se ve všech orientovat, tam pak šikovně tvůrci každé postavě přiřadili nějakou ikonickou scénu, či se na ní zaměřili v určitém díle více. 
Technická stránka je dle očekávání špičková. Dalo se čekat, že vzhledem k zaměření a časové prodlevě od konce války se zrovna tohle bude muset dělat digitálně, ale díky stylu natočení a kameře to působí fajn, u některých záběrů mi přišlo, že jsou nějakým filtrem dělané tak, aby co nejvíc působili jako dobové záběry.
Zatim bych to hodnotil cca podobně jako Pacifik. Bratrstvo je unikát, něco tak dobrého už nikdo nenatočí.
256939
U postav mi zatim pomáhá, že to ústřední trio hrají vesměs známí herci, takže se jde orientovat podle nich, plus navigátor - zmatkař je také zapamatovatelný (zvrací v letadle), v ostatních se zatím orientovat moc nedá. Ono ale i u Bratrstva to byl na první dobrou problém, se ve všech orientovat, tam pak šikovně tvůrci každé postavě přiřadili nějakou ikonickou scénu, či se na ní zaměřili v určitém díle více.  Technická stránka je dle očekávání špičková. Dalo se čekat, že vzhledem k zaměření a časové prodlevě od konce války se zrovna tohle bude muset dělat digitálně, ale díky stylu natočení a kameře to působí fajn, u některých záběrů mi přišlo, že jsou nějakým filtrem dělané tak, aby co nejvíc působili jako dobové záběry. Zatim bych to hodnotil cca podobně jako Pacifik. Bratrstvo je unikát, něco tak dobrého už nikdo nenatočí.
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se