Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Konspirační Manhunt


ikona
Diego.Dorlan
Anthony BoyleApple TV+ManhuntMinisérieTobias Menzies
Jedna osudná návštěva divadla a co po ní následovalo. 

Apple TV+ si pro nás chystá další dobový projekt. Tentokrát se podíváme na jednu z nejdůležitějších amerických událostí roku 1865. Konkrétně na vraždu Abrahama Lincolna. Ten ovšem nebude primárním cílem tohoto díla, ale pouze styčným bodem, jelikož hlavním protagonistou seriálu Manhunt bude John Wilkes Booth, tedy právě onen vrah, který Lincolna zastřelil. Stejnojmenná kniha od autora Jamese L. Swansona popisuje velmi detailně události, které se po vraždě udály nejen z pohledu úřadů lovících střelce, ale také z pohledu samotného Bootha. Příběh se odehrává napříč několika státy a dvanácti dny, než byl Booth dopaden.

Anthony Boyle (Tetris, Ztracené město Z) se ujme role vraha a letos ho tak uvidíme hned ve dvou seriálech od Apple TV+. V právě vysílaných Vládcích nebes hraje Harryho Crosbyho, navigátora a také vypravěče seriálu. Role Edwina Stantona, blízkého spolupracovníka Lincolna se zhostí Tobias Menzies (Koruna, Hra o trůny). Showrunnerkou seriálu je pak Monica Beletsky (Pozůstalí, Fargo). Seriál má plánovanou premiéru na 15. března a bude mít sedm dílů.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Apple TV+
Zdroj:
Apple TV+

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace