Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Politická satira Režim


ikona
Diego.Dorlan
HBOKate WinsletRežimThe Regime
Pohled za zavřené dveře paláce autoritářského režimu. 

Do kategorie nových a zajímavých projektů, které nám letos naservírují streamovací služby si můžeme zařadit další záznam. HBO nám totiž představilo v traileru svou novou minisérii, jejíž premiéry se dočkáme již za necelý měsíc, a to 4. března. V šestidílném seriálu budeme sledovat satirický pohled na autokratický režim nejmenovaného (a pravděpodobně fiktivního) státu v jehož čele stojí kancléřka, kterou ztvární Kate Winslet. Seriál by měl ukázat rok ze života v paláci vrcholných úředníků daného státu, kteří se snaží udržet u moci i přes nevoli svých občanů a spory se sousedními zeměmi.

Trailer slibuje zajímavou podívanou a skrz velmi rychle, ale efektivně sestříhanou ukázku nám servíruje slušnou várku záběrů, z nichž je patrné, jak moc vypjatá atmosféra bude v paláci panovat a jak se podepíše na psychice zejména postavy Kate Winslet. Po jejím boku se objeví Matthias Schoenaerts (Old Guard, Rudá volavka) jako nový objev kancléřky a v seriálu uvidíme také Hugh Granta (Gentlemani, Notting Hill). Tvůrcem seriálu je Will Tracy, který byl jedním ze scenáristů seriálu Boj o moc či filmu Menu.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: HBO Max
Zdroj:
HBO Max

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace