Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Knuckles od Ježka Sonica


ikona
Jax
idris elbaježek sonicknucklesparamount+
Sonicův parťák jde do sólo akce. 

Z Ježka Sonica se vyklubal velmi solidní hit, který společně s The Last of Us a animovaným Mariem výrazným způsobem pomáhá současné invazi videoherních adaptací do kin a na stream. Z prvních dvou dílů se navíc vyklubala solidní rodinná zábava, která dokáže pobavit jak děti, tak herní fanoušky modrého ježury, kteří se dočkali solidní porce odkazů a hrátek s legendární předlohou. Ještě předtím, než do kin dorazí třetí film, se v dubnu na Paramount+ představí první spin-off úspěšné značky, Knuckles. Sonicův bývalý rival a současný parťák, který se divákům představil v druhém celovečeráku, se tak vrací opět s hlasem Idrise Elby, aby zažil sólo dobrodružství. 

Knuckles se sice rozhodl zůstat na Zemi, neohrožený válečník se ale trochu nudí a chce tedy udělat bojovníka ze svého uťápnutého lidského společníka. Po našem hrdinovi však začnou jít noví záporáci vedeni Rorym McCannem alias Ohařem ze Hry o trůny. Na chvíli se pak zastaví i staří známí v čele se Sonicem. A nutno říct, že to vypadá lépe, než bych čekal. Knuckles si zachovává svižný rodinný styl filmů, a i po trikové či výpravné stránce se šestidílný seriál sympatický udržuje v mantinelech svých předchůdců. Vtipy pak celkem fungují a Elbův charismatický hlas také zachraňuje mnohé. Ano, ve výsledku se tu evidentně pojede podle stejného příběhové schématu jako u Sonica, to ale v rámci odpočinkové rodinné zábavy nemusí ničemu vadit.

 

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Paramount+
Zdroj: Paramount+ 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace