Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Suits dostanou spin-off


ikona
Diego.Dorlan
spin-offStephen AmellSuitsSuits L.A.
Populární právnická dramedy se brzy vrátí v novém obleku. 

Populární právníci ze seriálu Suits (Kravaťáci) se s námi rozloučili před více než čtyřmi lety v roce 2019 po své finální deváté řadě. Za dobu svého působení na našich obrazovkách si seriál získal nespočet fanoušků a podobných seriálů, které umí dobře míchat vážné právní drama s lehkostí a humorem, jak se to dařilo Suits, je opravdu velmi málo. A aktuálně Suits trhají rekordy sledovanosti na streamech. Tvůrce seriálu Aaron Korsh se tak rozhodl, že je na čase tuto populární sérii oživit a vybral si pro to spin-off, v němž se podíváme do slunného Los Angeles. Nový seriál tak bude mít jednoduchý název Suits L.A..

Jak bylo zmíněno výše, za spin-offem stojí tvůrce předchozího seriálu a hlavní hvězdou bude Stephen Amell, jehož si můžeme pamatovat zejména z komiksového Arrow nebo naposledy z wrestlerského Heels. Amell bude v seriálu hrát Teda Blacka, který je bývalým federálním prokurátorem z New Yorku a našel novou cestu. Ted Black by měl být velmi charismatickým, ale také sobeckým protagonistou, který se svým partnerem založil právnickou firmu zaměřující se na kriminální a zábavní (mediální) právo. Tvůrci pak dále slibují další pestré postavy, které budou často míchat dohromady své osobní i pracovní životy.

Tvůrci dále zdůrazňují, že se jedná o spin-off z kategorie CSI či Námořní vyšetřovací služby, kdy nový projekt stojí na vlastních nohách pouze pod deštníkem stejné značky. Zmínění těchto konkrétních projektů, které se vyznačují tím, že jednou za čas dělají crossoverové epizody, ale určitě rozvíří spekulace mezi fanoušky o tom, zda by mohla nastat situace, kdy uvidíme v novém seriálu některé staré známé. Natáčení pilotní epizody začne příští měsíc ve Vancouveru, premiéra seriálu ještě nebyla stanovena.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: CW, USA Network
Zdroj: Deadline Hollywood

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace