Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Komiksovka X-Men 97


ikona
Sam.Vimes
marvelx-menx-men 97
Budoucí minulost devadesátkových X-Menů. 

Devadesátkový kreslený seriál X-Men (v originále X-Men: The Animated Series) si časem vydobyl kultovní status a nakonec se jej Marvel po návratu práv rozhodl znovu oživit. Pokračování pod názvem X-Men '97 bylo oznámeno koncem roku 2021, letos v březnu se pak konečně dočká premiéry, více než čtvrtstoletí od konce původního seriálu. Trailer láká na klasický styl kresby, na který jsou fanoušci zvyklí, zároveň ale také na modernější animaci se sytějšími barvami a více detaily. Vrací se i nezanedbatelná část hlasového obsazení, i když zrovna tohle asi tuzemské fanoušky odkojené dabovanou verzí příliš nedojme.

 

Původní seriál běžel v letech 1992 až 1997, za tu dobu stihnul odvysílat 5 řad o celkem 76 epizodách. Novinka X-Men '97 je de facto jeho šestou sérií. Děj navazuje na finále páté řady, X-Meni teď přecházejí pod vedení Cyclopse a musí se vyrovnat nejen se ztrátou Profesora X, ale i se spoustou nových hrozeb. První nová řada o deseti dílech začne 20. března a už teď se pracuje na další sérii.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Marvel Entertainment
Zdroj: Marvel Entertainment

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace