Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Špionážní Sympatizant


ikona
Diego.Dorlan
HBOHoa XuandeMaxRobert Downey Jr.SympatizantThe Sympathizer
Spletitý příběh dvojitého agenta snažícího se zvládat život ve dvou světech najednou. 

HBO nám právě představilo v plnohodnotné ukázce další nadějný seriál, kterým letos obohatí své porfólio. Jedná se o špionážní minisérii Sympatizant (The Sympathizer). Tato slibně vypadající minisérie adaptuje stejnojmenný román od Viet Thanh Nguyena, který za toto dílo vyhrál Pulitzerovu cenu v roce 2016 za nejlepší dílo v kategorii fikce. Kniha v sobě míchá několik žánrů, od toho špionážního přes temnou komedii až po pohled na život imigrantů v cizím státě. V hlavní roli dvojitého (možná vícenásobného) agenta se představí Hoa Xuande (Kovboj Bebop, A Stitch in Time) a jeho americkou spojku s mnoha tvářemi ztvární Robert Downey Jr. (Iron Man, Oppenheimer).

Minisérii produkuje studio A24, které má výbornou pověst a umí si vybírat zajímavé projekty, které ve většině případů sklízí chválu jak od diváků, tak od kritiků. Samotný trailer pak ukazuje, jak bude hlavní hrdina (v knize nikdy není zmíněno jeho jméno) zvládat roli dvojitého agenta, žijícího ve dvou světech najednou. Za stylového hudebního doprovodu vidíme v ukázce skrz sérii svižných střihů život, který vede nejen v Americe, ale také ve Vietnamu a jak nebezpečnou hru vlastně hraje. Premiéra seriálu je plánována na 14. dubna.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: HBO Max
Zdroj:
HBO Max

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace