Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Návrat druhé řady Invincible


ikona
Jax
amazonInvincibleneporazitelný
Blíží se další střet s tatínkem? 

První část druhé série Invincible si odbyla premiéru ještě na konci minulého roku a fanouškům znovu udělala radost řadou cliffhangerů, krvavých momentů a zejména skvělými hrátkami s komiksovým žánrem, jimiž tolik zabodovala už první sezóna. Druhá polovina řady se nyní konečně blíží, připomíná se novým trailerem a zdá se, že starostí bude mít titulní superhrdina zase až nad hlavu. A poteče u toho opravdu hodně krve a podle hřbitovních náznaků to minimálně jeden z hrdinů úplně nerozdýchá.

 

Příběh se bude i nadále odehrávat jak ve vesmíru, tak na staré dobré Zemi, na kterou se bude chtít podívat i vesmírný parazit, jenž ukořistí i pár známých postav. O slovo se přihlásí také záporák z multiverzí a Omni-Man bude mít dle všeho své vlastní starosti. Ano, na jeden trailer a polovinu sezóny je toho opravdu nějak moc a i to je důvod, proč samotná upoutávka působí malinko roztříštěně a svým stylem či střihem úplně nestrhne. Naštěstí však může fandy uspokojit materiálem, který vypadá opět hodně nadějně.

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Amazon Prime
Zdroj: Amazon Prime 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace