Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Epický Avatar


ikona
Jax
avatarlegenda o aangovinetflix
Bude to tentokrát lepší než od Shyamalana? 

Netflix nám od začátku roku mnoho velkých titulů nenabídl, pouze v lednu se snažil zabodovat s drogovou baronkou Griseldou. Už za několik hodin se to ale změní. Již ve čtvrtek totiž vypustí internetový gigant do éteru novou hranou verzi animované klasiky Avatar: Legenda o Aangovi, z níž chce mít Netflix jeden z největších seriálů roku a v dosavadních upoutávkách se o tom snaží přesvědčit poměrně usilovně. Příběh o mladém Aangovi, jenž je v podstatě vyvoleným, co dokáže ovládat všechny čtyři elementy a může díky tomu zachránit svět před mocným Národem ohně, se už od prvních fotek profiluje jako velkolepá fantasy s poctivou trikovou stránkou. A finální trailer to pouze potvrzuje. 

 

Úderná 90vteřinová upoutávka nešetří velkolepými výjevy či akcí a ještě více nám odhaluje poměrně nadějný svět, který se snad podaří vytěžit o něco více než ve filmovém Posledním vládci větru od M. Night Shyamalana. Ano, bude se tu evidentně cílit hlavně na mladší publikum. Pokud ovšem budou tvůrci kombinovat šikovně západní i asijské motivy jako v případě animáku, mohou oslovit nejen děti či fanoušky předlohy. Zda dokáže hraný Avatar na druhý pokus zabodovat, se ostatně dozvíme už velmi brzy.

---

Autor: Adam Poslušný
Zdroj: Netflix
Foto: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace