Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Kronika rodu Spiderwicků


ikona
Diego.Dorlan
Disney+FantasyKronika rodu SpiderwickůThe Roku Channelthe spiderwick chronicles
Populární knižní série chystá novou adaptaci a představuje se v první ukázce. 

O seriálové verzi Kroniky rodu Spiderwicků jsme informovali loni, když studio Disney oznámilo zrušení tohoto seriálu, který původně plánovalo uvést na své streamovací službě Disney+. Disney ovšem nebylo producentem seriálu, ale pouze distributorem a příslib pomoci tvůrcům najít pro zrušené seriály nový domov se minimálně v tomto případě podařilo myšákovi splnit. Seriál produkují Paramount Studios a nakonec bude uveden na streamovací platformě The Roku Channel již 19. dubna. Samotná streamovací služba ovšem není u nás ještě běžně dostupná.

Kronika rodu Spiderwicků je druhou hranou adaptací této populární knižní série od autorky Holly Black. V roce 2008 se rodina Grace podívala na velká plátna a nyní bude mít premiéru ve své seriálové podobě. Tvůrcem seriálu je Aron Eli Coleite (Zámek a klíč, Hrdinové) a v jedné z hlavních rolích uvidíme Christiana Slatera (Mr. Robot, Piklírna). Seriál vypráví příběh, v němž dětští hrdinové objevují svět neviditelných a fantastické obyvatele této říše a pomalu zjišťují, že ne vše je nutně tak, jak se zdá, a že ne všichni místní tvorové mají dobré úmysly.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto:
The Roku Channel
Zdroj: The Roku Channel

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace