Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Skvěle vypadající Gentlemani


ikona
Diego.Dorlan
GentlemaniGuy RitchieNetflixThe Gentlemen
Seriálový Gentlemani od Guye Richieho vypadají čím dál tím lépe. 

Premiéra seriálových Gentlemanů se blíží a Netflix se snaží upoutat pozornost diváků. Tentokrát si pro nás tvůrci ovšem připravili plnohodnotný trailer, oproti předchozímu krátkému teaseru. Už v první ukázce se seriál tvářil jako velmi slibný projekt a s novým trailerem ve mně tento pocit pouze sílí. Předchozí kolekce stylových hlášek, poutavého vizuálu a hravé Ritchieho atmosféry je tentokrát doplněna o představení mnoha hlavních i vedlejších postav a vše to stále šlape naprosto skvěle.

V traileru vidíme dva bratry, z nichž jeden by chtěl dát statky své rodiny do pořádku a druhý by je raději proměnil na zábavu. Zároveň se ovšem Eddiemu, který chce najít způsob, jak se dostat z prekérní situace, nabízí příležitost, jakou si rozhodně nepředstavoval. Jejich cesta do neznámých vod londýnské společnosti bude probíhat v doprovodu mnoha zajímavých postav. Obsazení seriálu se v traileru představuje v mnohem širším záběru a také lépe ukazuje na jejich role v celkovém příběhu. Na Gentlemany se podíváme přesně za dva týdny, konkrétně 7. března. Těšíte se?

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace