Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Poslední Star Trek: Discovery


ikona
tomasmy
discoverystar trekstar trek: discovery
Poslední dějství tragédie. 

Star Trek miluju, ale Discovery nenávidím. A nemůžu se dočkat, až tahle příšernost plná uplakaných lidí a hloupých scénářů konečně skončí. A naštěstí to bude už brzo. Pátá a díkybohu závěrečná desetidílná série začne na Paramount+ už 4. dubna, takže je čas na pořádnou ukázku. Posádka titulní lodi tráví už třetí řadu ve 32. století., kvalitě výsledného díla, která ale už od první série neustále a enormně klesá, to ale bohužel stále vůbec nijak nepomáhá. A ani nejnovější ukázka na mě nepůsobí dojmem, že by se mělo cokoliv změnit. 

 

Oprostím se teď od své averze k tomuto tupému veledílu a zhodnotím trailer samotný - ten je samozřejmě velice pěkný a alespoň dává tušit, že vizuál bude opět zcela úchvatný a že více prostoru by opět mohl dostat i skvělý pan Saru v podání Douga Jonese (to by bylo fajn). A taky to, že obrovský prostor bude opět věnovaný akci, výbuchům, explozím, utíkání a dalším litrům slziček a nekonečnému objímání. Fanouškům Discovery se ukázka asi líbit bude (ostatně řemeslně je vážně povedený), ale fandům Star Treku asi ne. Já osobně se těším jenom na to, až ta hrůza konečně skončí. Než k tomu ale dojde, čeká nezajímavé a nesympatické postavy, o nichž z větší části stále netuším, jak se jmenují, epická výprava za odhalením prastaré a dlouho utajované síly. A samozřejmě boj se zlými záporáky. Jistě je to příběh finále více než hodný, ale bude to blbost. 

 

---
Autor: Tomáš Mysliveček
Foto: Paramount+
Zdroj: Deadline Hollywood

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace