Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Guy Ritchie natočí spin-off Raye Donovana


ikona
Diego.Dorlan
Guy RitchieParamount+Ray DonovanThe Donovans
Co říkáte na tento spin-off a tvůrčí tým za ním? 

Populární série Ray Donovan, kde se Liev Schreiber zhostil ústřední role “fixera” pro mocné lidi Los Angeles skončila v roce 2019 po sedmi řadách. Nyní se ovšem začíná chystat spin-off, který by měl využít premisu původního seriálu a přenést ji na starý kontinent, konkrétně do Londýna. Nový seriál The Donovans se pomalu chystá pro streamovací službu Paramount+. Zatím byly oznámeny pouze dvě ústřední tvůrčí role, a to kdo se zhostí scénáře a kdo usedne na režisérskou stoličku.

Nový seriál by měl mít deset dílů a scénář ke všem z nich by měl napsat Ronan Bennett, jenž má na kontě seriály Top Boy či Střelný prach a také scénář k filmu Veřejní nepřátelé. Velkou pozornost ovšem vzbuzuje režisér, kterým se nestal nikdo jiný, než Guy Ritchie. Pro Ritchieho to tak bude již druhý seriál v krátkém časovém okně, příští měsíc mají premiéru jeho seriáloví Gentlemani. Ritchie by měl být, stejně jako u Gentlemanů, také výkonným producentem celého seriálu.

Tvůrci aktuálně nešetří superlativy a slibují podívanou, která bude vzrušující a plná adrenalinu, ale zároveň si také dá záležet na lidské stránce uvěřitelných postav, jimž se pokusí dostat pod kůži. Zasazení seriálu i témata, jež se budou řešit, hrají Ritchiemu do karet. Odvrácená strana zákona a londýnské podsvětí jsou mu velmi blízké a značka Raye Donovana tak vypadá jako další ideální seriálový projekt. Premiéra je zatím plánována ještě na letošní rok.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Showtime
Zdroj: The Hollywood Reporter

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace