Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Březen 2024


ikona
Diego.Dorlan
A Gentleman in MoscowAlertAnimal ControlDead HotElsbethExtraordinaryGentlemaniInvincibleNeporazitelnýPalm RoyalePremiéryProblém tří tělesRenegade NellSupersexThe BaxtersThe Completely Made-Up Adventures of Dick TurpinThe TradesTo se vysvětlí, soudruzi!X-Men 97
Po nabitém začátku roku je březen trochu volnější, i tak se můžeme těšit na velké hity jako Gentlemani a Problém tří těles od Netflixu nebo návrat Neporazitelného a animovaných X-Men 97. 

Hned z kraje měsíce dorazí na naše obrazovky prokurátorka Elsbeth (CBS, 1. března), což je spin-off Dobré manželky. Dalším novým březnovým seriálem budou The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin (Apple TV+, 1. března), kde budeme sledovat, jak název napovídá, kompletně vymyšlená, ale také velmi zábavná a zajímavá dobrodružství titulní postavy a její boj se zákonem. Jak se vyrovnat se ztrátou a co vše může v této situaci ovlivnit přátelství, uvidíme v novince Dead Hot (Amazon Prime Video, 1. března). Drama o vyrovnávání se ztrátou a životě středoškoláků v jižní Africe Blood & Water (Netflix, 1. března) se vrátí se svou čtvrtou řadou. Napravený super padouch Megamind  si pro své fanoušky připravuje nová dobrodružství v seriálu Megamind Rules! (Peacock, 1. března). S třetí řadou se pak vrací BMF: Black Mafia Family (Starz, 2. března), kde budeme dále sledovat rozvoj kriminální rodiny z Detroitu.

Již potřetí uvidíme jak pomáhá Professor T (Britbox, 3. března) britským kriminalistům s jejich vyšetřováním. Nový komediální seriál se sci-fi prvky To se vysvětlí, soudruzi! (Česká televize, 3. března) nám ukáže, jak se v 80. letech vyšetřovaly paranormální jevy v Československu. V minisérii Režim (HBO, 4. března) se diktátorka s tváří Kate Winslet bude snažit udržet se u moci. Dobové drama Mary & George (Sky Atlantic, 5. března) nám ve své první řadě přiblíží intriky z prostředí britské královské rodiny 17. století. Jak se vyvíjí osud bývalé doktorky, která se po emigraci do USA zapletla s nebezpečnými lidmi, uvidíme ve třetí řadě The Cleaning Lady (Fox, 6. března). Druhá řada seriálu Alert (Fox, 6. března) bude dále sledovat policisty, kteří pátrají po pohřešovaných osobách. Jak pokračuje osud jediné osoby, která nezískala superschopnosti, uvidíme ve druhé řadě Extraordinary (Disney+, 6. března).

Životopisný seriál Supersex (Netflix, 6. března) nám ukáže životní cestu italského pornoherce Rocca Siffrediho. Sitcom Animal Control (Fox, 7. března) se vrátí s druhou řadou a bude pokračovat v patáliích lokálních zaměstnanců z oddělení kontroly zvěře. Tento měsíc má také premiéru seriálová verze Gentlemanů (Netflix, 7. března), kde budeme sledovat další výlet do drogového podsvětí Londýna s nezaměnitelným rukopisem Guye Ritchieho. Chystá se také druhá řada cestopisného seriálu The Reluctant Traveler with Eugene Levy (Apple TV+, 8. března). Problémy s dospíváním a modrou krví budou dále prozkoumávat Young Royals (Netflix, 11. března) ve třetí řadě. Po delší pauze se pak vrací oblíbený animovaný superhrdina Neporazitelný (Amazon Prime Video, 14. března) s druhou polovinou druhé řady. Osudy a případy nejen operátorů linky 9-1-1 (Fox, 15. března) budeme moci sledovat již posedmé. Se sedmou řadou se také vrací Station 19 (ABC, 15. března), která ukazuje osudy a práci hasičů.

Do nemocnice Grey Sloan Memorial nás zavedou ve své již dvacáté řadě Chirurgové (ABC, 15. března). Již potřetí budeme moci sledovat Girls5eva (Peacock, 15. března), o členkách devadesátkové kapely, které dostaly znovu šanci prosadit se v showbyznysu. Nový seriál Palm Royale (Aple TV+, 20. března) nám ukáže snahu Kristen Wiig o začlenění se do nejexkluzivnějšího klubu světa na konci šedesátých let. Premiéru má i seriál Apples Never Fall (Peacock, 15. března), kde bude muset rodina čelit mnoha otázkám po zmizení jejich matky a manželky. Na naše obrazovky se také po celém čtvrtstoletí vrátí animovaní X-Men '97 (Disney+, 20. března), kteří navážou tam, kde původní seriál skončil. Jednou z největších březnových událostí je pak premiéra sci-fi Problém tří těles (Netflix, 21. března), jež si bude hrát nejen s časem, ale i s celým osudem lidstva.

Nový komediální seriál The Trades (Crave, 23. března) nám představí snahu o balancování pracovních problémů a osobního života v malém městě, kde hlavní postavy pracují v jedné továrně. Remake sitcomu z přelomu sedmdesátých a osmdesátých let The Baxters (Amazon Prime Video, 28. března) se ve své první řadě podívá na životní výhry i prohry rodiny Baxterových. Drama o kompromitovaném detektivovi a osudech lidí jemu blízkých se vrátí ve druhé řadě American Rust (Showtime, 29. března). Hudební seriál plný loutek (muppetů) Fraggle Rock: Back to the Rock (Apple TV+, 29. března) nám zahraje již podruhé. Na konci měsíce nás zkusí okouzlit dobové fantasy Renegade Nell (Disney+, 29. března) se svou první řadou, kde budeme sledovat osud neprávem obviněné Nell a její cestu, kterou si sama nikdy nedovedla představit. V závěru měsíce se pak podíváme do Moskvy dvacátých let, kde A Gentleman in Moscow (Paramount+, 29. března) bude vyprávět příběh o ruském aristokratovi, který byl po revoluci místo popravy uvězněn do konce svého života v hotelu.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Apple TV+, Česká televize, Disney+, Netflix
Zdroj: ABC, Amazon Prime Video, Apple TV+, Britbox, CBS, Crave, Česká televize, Disney+, Fox, HBO, Netflix, Paramount+, Peacock, Showtime, Sky Atlantic, Starz

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace