Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Talentovaný pan Ripley s Moriartym


ikona
Sam.Vimes
andrew scottripleytalented mr ripleytalentovaný pan ripley
Andrew Scott si zahraje pana Ripleyho v nové televizní adaptaci. 

Netflix chystá novou adaptaci Talentovaného pana Ripleyho, tentokrát nazvanou jednoduše Ripley. Titulní roli hraje Andrew Scott ze seriálového Sherlocka nebo druhé řady Potvory. Příběh se odehrává v 60. letech a vypráví o podvodníkovi, který je vyslán do Itálie, aby přivedl domů Dickieho, marnotratného syna jednoho podnikatele. Ripley se místo toho s Dickiem a jeho přítelkyní Marge spřátelí a společně vesele utrácejí peníze ze svěřeneckého fondu. Jenže Ripleymu to nestačí… Nový trailer dává důraz na temnější stránky Ripleyho osobnosti a na to, kam až je ochoten zajít.

Minisérii napsal a zrežíroval Steven Zaillan (Jedna noc neboli The Night Of) a díky většímu rozsahu by prý měla být věrnější předloze než starší adaptace. Zaillan si také zvolil natáčení v černobílé, protože mu připadalo, že se to k příběhu hodí. Kromě Scotta se v seriálu objeví Johnny Flynn jako Dickie a Dakota Fanning jako Marge. Postava Toma Ripleyho pochází z pětidílné románové série od Patricie Highsmith. Dočkal se už několika adaptací, nejznámější z nich jsou film V plném slunci (1960) s Alainem Delonem a film Talentovaný pan Ripley (1999) s Mattem Damonem, Judem Law a Gwyneth Paltrow. Seriálový Ripley dorazí na Netflix 4. dubna.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace