Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Detektivka Sugar s Colinem Farrellem


ikona
Jax
apple tv+colin farrellsugar
Další drsné soukromé očko z LA? 

Colinu Farrellovi se na seriálovém poli poměrně zalíbilo. Druhý Temný případ rozhodně nebyl jeho jedinou televizní štací, v uplynulých letech k němu totiž přidal intenzivní survival Tajemné vody a ještě letos se vrátí coby komiksový záporák Tučňák v seriálovém spin-offu Batmana. Ještě předtím nás však zřejmě potěší v sympaticky vyhlížející novince Sugar. Zde si zahraje titulní soukromé očko z LA, jež dostane práci od legendárního hollywoodského producenta, který mu dá za úkol najít jeho ztracenou vnučku Olivii. Sugar se do případu jaksepatří zakousne, zabrousí do hollywoodské smetánky a objeví mnohá tajemství producentovy rodiny, jež měla zůstat skryta.

Trailer pak láká na sympatickou detektivku jak ze staré školy, která zřejmě bude disponovat i troškou té noir atmosféry a výrazným hlavním hrdinou, jenž bude sám ukrývat šrámy z minulosti. Colin Farrell má pak slibně našlápnuto k tomu, připsat si další výraznou seriálovou roli. Záda mu budou krýt Amy Ryan, James Cromwell či Anna Gunn z Perníkového táty. Celou sérii pak natočil Fernando Meirelles, režisér intenzivní brazilské pecky Město bohů či Dvou papežů. A od něho nudnou žánrovou rutinu asi opravdu nečekejme. Apple už nás několikrát dokázal příjemně překvapit a zdá se, že na počátku dubna by se mu to mohlo povést znovu.

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Apple TV+
Zdroj: Apple TV+ 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace