Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Owen Wilson bude hrát golf v nové komedii


ikona
Sam.Vimes
apple tv+golfowen wilsonwow
Člen Frat Packu a favorit Wese Andersona si zahraje v seriálu o svém oblíbeném sportu. 

Americký herec Owen Wilson míří do dalšího seriálu. V zatím nepojmenované komedii na Apple TV+ si zahraje postavu Pryce Cahilla, bývalého profesionálního hráče golfu, jehož kariéra skončila předčasně a neslavně před dvaceti lety. Nyní Pryce vyhodili z práce v obchodě se sportovními potřebami, opustila ho manželka a on vsadí všechno na jednu kartu – mladý, ale problematický golfový talent, kterému bude dělat mentora. Owen Wilson je sám velký fanoušek golfu a často i navštěvuje turnaje PGA, asi tedy nedalo příliš práce přemluvit jej do role golfisty za zenitem v nové seriálové komedii.



Sportovní novinku o deseti epizodách píše a produkuje Jason Keller. Pro něj jde o první seriálový počin, za sebou hlavně filmové scénáře. Napsal třeba akční filmy Kazatel Kalašnikov a Plán útěku, Sněhurku od Tarsema Singha nebo nejnověji Le Mans ’66. Také ale byl jedním z producentů páté Smrtonosné pasti, o které mnozí s oblibou předstírají, že neexistuje. To není zrovna nejlepší zářez do životopisu. Režie se ujmou Jonathan Dayton a Valerie Faris, manželské a režisérské duo. Na kontě mají třeba filmy Malá Miss Sunshine, Souboj pohlaví, seriál Fleishman v průšvihu a řadu hudebních klipů pro Red Hot Chili Peppers, Smashing Pumpkins a další kapely.

Pro Wilsona jde o další seriál po dvou řadách komiksového Lokiho a animovaných Autech na cestách, kde stejně jako ve filmech dabuje Bleska McQueena. Pětapadesátiletý herec má za sebou především filmy svébytného režiséra Wese Andersona a komedie spolu s kolegy ze skupiny přezdívané Frat Pack (Vince Vaughn, Ben Stiller a další). Jeho příštím filmem bude thriller Lips Like Sugar odehrávající se během olympiády v Los Angeles roku 1984.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Marvel Studios
Zdroj: Variety

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace