Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Fantasy Renegátka Nell


ikona
Diego.Dorlan
Disney+FantasyRenegade NellRenegátka Nell
Disney si pro nás chystá další fantastickou podívanou. 

Renegátka Nell má naplánovanou premiéru na konec tohoto měsíce, dočkáme se jí již 29. března a Disney tak začíná intenzivněji lákat diváky. Po krátkém teaseru tak přichází plnohodnotný trailer, který je velmi svižný a slibuje zábavnou podívanou, jež možná nemá obrovské ambice, ale rozhodně vypadá zábavně, což by mohl být právě ten aspekt, který by Renegátce Nell mohl pomoci s vystoupením z řady temnějších fantasy, k nimž většina tvůrců v dnešní době inklinuje.

Ukázka nám servíruje nejen základní zápletku, kdy je Nell (neříkejte jí Nelly, je na to háklivá) neprávem obviněna z vraždy a musí utíkat před zákonem, ale také mnoho dalších výjevů z doby, kdy již získala nadpřirozené schopnosti, které používá na své cestě za spravedlností a pomstou. Jak akční scény, tak efekty vypadají vlastně velmi dobře a celkově odhlehčený tón proložený milým humorem tak slibuje oddychovou zábavu, která by mohla po delší době nabídnout nový zážitek. Osobně si Nell rozhodně dávám na seznam seriálů, které chci vidět a opatrně se těším na blížící se premiéru.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Disney+
Zdroj: Disney+

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace