Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Star Wars: The Acolyte


ikona
Sam.Vimes
akolytkadisneydisney+star warsstar wars: the acolytethe acolyte
Nové Hvězdné války lákají prvním trailerem.  

Disney přichází s dalšími seriálovými Hvězdnými válkami, nejnovějším seriálovým přírůstkem je Star Wars: Akolytka (The Acolyte). Odehrává se za doby Galaktické republiky, přibližně 100 let před událostmi Epizody I. Oficiální synopse říká: „Vyšetřování šokující série zločinů postaví uznávaného mistra Jedi (Lee Jung-jae) proti nebezpečné bojovnici z jeho minulosti (Amandla Stenberg). Jak se objevují další stopy, vydávají se po temné stezce, kde zlověstné síly odhalují, že vše není tak, jak se na první pohled zdá...“

 

Kromě Leeho (Hra na oliheň) a Stenberg (Hunger Games) se v seriálu objeví i Carrie-Anne Moss (Matrix), Dafne Keen (Logan) nebo Jodie Turner-Smith (Anne Boleyn). První ukázka láká na návrat do starého známého světa, kde ještě funguje Republika i Řád Jediů, ale ve stínech se už skrývá hrozba… Akolytku má na svědomí Leslye Headland, která má za sebou třeba Ruskou panenku s Natashou Lyonne. Novinka z předaleké Galaxie bude mít celkem osm dílů a první dva z nich si u nás odbydou premiéru 5. června. 

 

 ---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Disney+
Zdroj: Disney+

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace