Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Boží Kaos s Jeffem Goldblumem


ikona
Jax
jeff goldblumkaosnetflix
Hvězda Jurského parku a Dne nezávislosti bude nejvyšším ze všech bohů.  

Jak by to vypadalo, kdyby se antičtí bohové objevovali v současnosti? Na to se bude snažit odpovědět netflixovská novinka Kaos. V ní se objeví diváky oblíbený Jeff Goldblum, coby Zeus, jenž ovšem začíná mít pocit, že jeho vliv a síla slábnou a někdo se ho hodlá sesadit. Stává se neurotickým a paranoidním, čehož si začíná všímat jak Hera, tak rebelující syn Dionýsos. Brácha Hádes pak ztrácí vliv ve své říší a Poseidona naopak trápí pouze velikost jeho jachty a kde se pořádá ta nejlepší párty. Ano, pochopili jste správně, Kaos nebude úplně seriózním dramatem, ale spíše černou komedií. 

Ta navíc vychází z mysli tvůrce Charlieho Covella, jenž má na kontě poměrně neortodoxní a nekompromisní seriál The End of the F***ing World. První ukázka nám toho ale moc nenabídne, jen nastíní nástřel seriálu „antičtí bohové v drsném moderní světě“ a představí nám Dia v podání Jeffa Goldbluma, který se nám zde zjevně ukáže v dosti netradiční roli. Zatímco v minulých letech jsme ho vídali zejména v roztodivných a vtipných rolích, zde to vypadá, že by z něj mohlo sálat i staré dobré charisma a nějaký ten respekt. Ostatně, ještě aby ne, když je to Zeus. Jak moc vtipný a originální Kaos bude, napoví ovšem až příští trailer. Premisa ovšem zní nadějně už teď.

---

Zdroj: Adam Poslušný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace