Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Kriminálka Under the Bridge


ikona
Sam.Vimes
lily gladstonerebecca godfreyriley keoughunder the bridge
Vražda pod mostem. 

Hulu láká na kriminální misérii Under the Bridge. Jde o adaptaci knihy, která se zabývá skutečnou vraždou v Kanadě 90. let. Dospívající dívku indického původu zabily spolužačky ze školy, které ji předtím dlouhodobě šikanovaly. Ne všichni Kanaďani bohužel naplňují stereotypy o přehnané slušnosti...  První ze dvou hlavních postav je samotná autorka předlohy Rebecca Godfrey (Riley Keough), která mluví s podezřelými a jinými relevantními osobami a sbírá materiál pro knihu. Druhou hlavní postavou je pak policistka Cam Bentland v podání Lily Gladstone ze Zabijáků rozkvetlého měsíce. 

 

Na přípravách adaptace se podílela i samotná autorka knihy, bohužel ale zemřela v říjnu 2022 na rakovinu plic. Natáčet se začalo pár měsíců poté. Trailer samotný po formální stránce (rámování, střih, texty...) upomíná na Temný případ nebo adaptace románů od Gillian Flynn, něco mu ale chybí. Lákají v něm hlavně dvě hlavní herečky (Keough, Gladstone), případ už méně, i proto, že toho na něm není mnoho nového k objevování. Osmidílná série má premiéru 17. dubna.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Hulu
Zdroj: Hulu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace