Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Mrtví mladí detektivové ze světa Sandmana


ikona
Jax
mrtví mladí detektivovéneil gaimannetflixsandman
Aneb když se vám nechce do pekla a mezi mrtvými se vám nelíbí.  

Když se před dvěma lety objevila na Netflixu napjatě očekáváná adaptace komiksu Sandman, mnoho lidí se bálo, zda si toto specifické dílo dokáže najít na streamovací službě početné publikum. Jenže seriál nejen, že udělal (i přes jisté kompromisy) radost fanouškům, ale navíc mu bylo odklepnuta druhá série, jež dorazí snad ještě letos. A nejen to, Netflix nám dokonce za pár týdnů doručí další seriál ze sandmanovského univerza. Ten sice původně vznikal pro HBO Max jako spin-off k Doom Patrol, platforma se ho však rozhodla odkoupit a připojit ke známé značce. 

 

Mrtví mladí detektivové budou opět vycházet z komiksů a hlavy spisovatele Neila Gaimana a představí nám dvojici mladých teenagerů Edwina a Charlese, kteří se po smrti skamarádili, a jelikož se jim ještě úplně nechce vstoupit do posmrtného života, vrátí se zpátky mezi živé. Zde si otevřou detektivní agenturu a za pomoci dvou lidských společnic řeší paranormální záhady a případy. Jenže peklu ani samotné Smrti se to samozřejmě vůbec nelíbí. První trailer pak láká na značně odlehčenější a trochu více teenagerskou podívanou, než jsme dostali u Sandmana. To by však ve výsledku nemělo ničemu vadit. Atmosféra je totiž zatím správně gaimanovská i černohumorná, hlavní postavy vypadají sympaticky a morbidní feeling hezky dokresluje také nestárnoucí hit od My Chemical Romance. Tohle by mohla být hodně fajn oddechovka, která snad příjemně zkrátí čekání na druhého Sandmana.


--- 

Autor: Adam Poslušný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace